MET HAND EN HART

Intermitterend drukken, effleurages uitvoeren, petrissages plaatsen. Oftewel kneden, kloppen, slaan, slingeren, schudden, spierwalken, draineren enzovoorts. In sommige ambachten beoefent men nog de kunst van het edele handwerk. Zo ontstaan behandelingen op maat, vervaardigd door de vakman.

Mijn naam is John Geurts. Ik ben getrouwd met Ine en samen hebben we twee kinderen Teun en Vera. We wonen in Elst op de Elstar 41 te Elst.

Sinds 2005 heb ik een enorme passie voor masseren. Nu ik door omstandigheden in de gelegenheid ben om van mijn hobby gedeeltelijk mijn beroep te maken is het hek van de dam. Per 1 januari 2018 ben ik gestart als broodmasseur, zoals dat heet. Onder de bedrijfsnaam Massagepraktijk John Geurts heb ik mij ingeschreven bij de KvK te Arnhem. Ik ben gereigstreerd bij het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs, waar ik ook de opleiding heb gevolgd.

Ik ben erg gedreven in mijn vak. Iedereen die ik masseer heeft een naam en is uniek. Iedereen zit toch anders in elkaar qua bouw, pijngrens, persoonlijkheid en karakter. Doordat iedereen uniek is vereist dat maatwerk. Dit betekent dat ik als masseur de uitdaging aanga om maatwerk te leveren. De ene keer masseer ik. De andere keer pas ik lymfedrainage toe of ik combineer beiden. Mijn doel om diegene die op de behandeltafel ligt zodanig te behandelen dat hij of zij erop vooruitgaat. Ik masseer tegen de pijngrens aan. Het mag gevoelig zijn, maar pijn is overbodig.

Masseren is een zwaar beroep, waarin veel van je wordt gevraagd. Intuïtie en toewijding, liefde voor detail, in vuur en vlam voor het vak, precisiewerk en een en al oor van diegene die op je behandeltafel ligt.